TË REJAT E FUNDIT

 

MBLEDHJA E ARDHSHME E KËSHILLIT TË 21TË

 

Ky Këshill do të fokusohet në disa çështje kyçe të Të Gjelbërve Europian siç janë: demokracia, e ardhmja Europiane, sfidat e energjisë, COP 21 që do të mbahet në Paris në 2015, si dhe çështje të tjera që lidhen me të drejtat e njeriut dhe refugjatët.
Ky Këshill do të zgjedhë edhe Sekretarin e Përgjithshëm të Partisë së Gjelbër Europiane.

Lexo më shumë...

 

 

FORUMI RINOR I PARTISË SË GJELBËR TË SHQIPËRISË

 

 

Kryetari i Forumit Rinor të Partisë së Gjelbër, Olsi Bakalli, mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Federatës së Gjelbër Rinore Europiane, që u zhvillua në Strasburg të Francës, në datat 10-15 Korrik 2014. Në fjalën e tij gjatë punimeve të Asamblesë, ai u ndal në rëndësinë që ka zhvillimi i një ekonomie të gjelbër në Shqipëri.

 

Lexo më shumë...

 

VIZIONI I PARTISË SË GJELBËR

 

Vizioni i Partisë së Gjelbër është për një shoqëri të qëndrueshme ekologjike dhe sociale ku ndërgjegjshmëria, solidariteti dhe liria bashkohen.

1. Liria dhe Demokracia

Liria
Vizioni ynë është një Shqipëri që siguron liritë individuale, të drejtat dhe jetën private të qytetarëve të saj. Ne duam të sigurohemi se liria, demokracia dhe barazia do të jenë themelet e shtetit tonë të së drejtës...

Lexo më shumë...

Partnerët tanë